Weer raak - Reisverslag uit Christchurch, Nieuw Zeeland van Hilco en Jessie - WaarBenJij.nu Weer raak - Reisverslag uit Christchurch, Nieuw Zeeland van Hilco en Jessie - WaarBenJij.nu

Weer raak

Door: Jessie en Hillie

Blijf op de hoogte en volg Hilco en Jessie

13 Juni 2011 | Nieuw Zeeland, Christchurch

Hallo allemaal,

Tja, was vandaag weer zover, een 5.5 en een 6.0 naschok hebben er weer voor gezorgd dat de adrenaline flink door mijn aderen stroomt. Gelukkig deze keer hebben we nog gewoon stroom en alles. Water is beetje minder, maar stroomt nog steeds.
Zag dat er al berichten op www.nu.nl stonden dus ik dacht zal gelijk even laten weten dat ik OK ben. Jessie zit momenteel lekker in Spanje dus ver genoeg weg om geen last te hebben :).
Hoop dat het allemaal snel over is... Heb er wel genoeg van nu...

Liefs,
Hilco

• 13 Juni 2011 - 07:04

Heidi:

goed om te lezen dat je OK bent!

groetjes en succes,

Heidi en co

• 13 Juni 2011 - 07:32

Cynthia:

Hey Hilco,

Kan me wel voorstellen dat het nu wel genoeg is met al die aardschokken. Fijn om te horen dat het goed met je gaat. Zijn jullie nu al een jaar in NZ?
    Groetjes en liefs vanuit Zutphen

• 13 Juni 2011 - 07:34

Cynthia:

Oh nee ik heb het helemaal mis...jullie zijn al veel langer weg. Mijn geheugen laat me wel vaker in de steek..nog steeds last van zwangerschapsdementie na 5 jaar.

• 13 Juni 2011 - 07:46

Eefke:

Hoi Hilco, zo goed om te horen dat jij in ieder geval OK bent. Hoop dat je gewoon je huis in kan..... Kan me wel voorstellen dat het weer eens flink schrikken was en dat je het nu wel helemaal beu bent. Je weet t, je bent altijd welkom in auckland :-) Groetjes Johan en eefke

• 13 Juni 2011 - 08:20

Zussie:

Hee Hillie!!

Wat naar nu. Net nu je het weer een beetje zag zitten. Het allemaal achter je had gelaten.
    Kan me voorstellen dat je er helemaal klaar mee bent. Het lijkt wel of je de ''rampen'' aantrekt. Eerst Enschede en nu elke keer in N.Z.
    Hopen dat het rond september weer rustig is en blijft :).
    Ik ben blij dat je dit berichtje weer even hebt gestuurd.
    We leven met je mee!!
    Dikke knuffel,
    Cindy en de family

• 13 Juni 2011 - 09:43

Tanja:

Fijn te lezen dat je OK bent.
    Kan me voorstellen dat je het nu wel zat bent. Het mag nu ook wel een keer afgelopen zijn. Gelukkig dit keer wel stroom ed.
    Succes daarzo.

Groetjes Tanja