Klaar voor vertrek - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Hilco en Jessie - WaarBenJij.nu Klaar voor vertrek - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Hilco en Jessie - WaarBenJij.nu

Klaar voor vertrek

Door: Jessie en Hilco

Blijf op de hoogte en volg Hilco en Jessie

26 April 2007 | Nederland, Nijmegen

Heeej allemaal,

Bijna is het dan zo ver. Nu nog een weekje en dan zitten we in het vliegtuig, op weg naar onze eerste tussenstop: Taiwan! Tai Ho heeft al plannen wat we kunnen gaan doen, maar waarschijnlijk zijn we ook erg blij met een dagje rust tussendoor. Gezien al de activiteiten voor de reis, is dat wel nodig. Daarna is het plan om 5 dagen in Sydney te blijven. Lijkt Jessie heerlijk om alle vertrouwde dingen weer te zien (Hilco ook hoor... maar dan minder vertrouwd ;) ). En dan.....naar Nieuw-Zeeland!!!!!!!
Zoals het er nu naar uit ziet komen we daar 19 mei aan. Dus zet het vast in je agenda, hou een dag vrij, of sla extra bier en wijn in om het te vieren.
In de tussentijd zullen we jullie ook een beetje op de hoogte houden van onze belevenissen voordat we in NZ aankomen. Als je wilt kun je je email adres toevoegen (ergens links op de pagina) aan onze mailinglijst en krijg je een mailtje zodra wij weer een berichtje hebben geplaatst. Een aantal mensen zijn al toegevoegd en die moeten maar even laten weten als ze het niet leuk vinden om iedere keer van ons een mailtje te ontvangen ;). He, tot snel allemaal en we hopen jullie vaak te ontmoeten hier. Oh ja, voor foto's gaan we nog op zoek naar een andere site, maar daarover binnenkort meer.

Liefs,
Jessie en Hilco

• 26 April 2007 - 16:16

Dirk, Cynthia & Kids:

Hey JESENHIL.waarzijnjullie.nu wat een gave site. Ik mezelf direct aanmelden haha maar dat ging niet meer. Ik was al aangemeld :-D
    Heel veel succes en geniet van de mooie reis en landen die jullie gaan bezoeken. Oh daar krijg ik ook wel zin in. Rohan is heel blij met jullie kado..de auto's worden vaak uit elkaar gehaald, in elkaar geduwd (wil niet altijd passen ;-) en weggegooid.
    Een fijne afscheidsfeest gewenst zaterdag en een BON VOYAGE - SELAMAT JALAN...en tot horens.
    Liefs van ons.

• 26 April 2007 - 16:23

Inge & Ramon:

Leuk dat jullie ook een site hebben!!! Roept leuke herinneringen op :-D
    Heel veel suc7 aankomende tijd en geniet ervan! Wij zullen de site erg vaak gaan bezoeken.

Groetjes!

ps. Ik zal onze chineesuitjes erg gaan missen.... :'(

• 26 April 2007 - 17:54

Robin:

Hoi allebei,
    Lekker bezig dus met de voorbereidingen! Goed om te horen (niet dat jullie weggaan, maar wel dat de voorbereidingen zo goed lopen....)
    In elk geval zaterdag nog even afscheid nemen!
    Tot zaterdag,
    groeten,
    Robin

• 26 April 2007 - 18:18

Tineke:

Leuk!!

• 26 April 2007 - 19:03

Mark, Slavica, Lois:

Nog niet eens weg en nu al 5 reacties. Gaat hard zo. Mooie manier om elkaar op de hoogte te houden.
    Nu nog even afscheid en gaan.

• 26 April 2007 - 19:38

Anke:

Helemaal fijn zo'n site! Zijn jullie toch nog een beetje dichtbij!! Tot zaterdag!!
    Liefs
    Anke

• 26 April 2007 - 22:02

Roel:

Prima site, wat zijn de moderne technieken toch makkelijk. Alvast veel plezier tijdens jullie reizen en ik zal het zeker blijven volgen.

• 27 April 2007 - 10:00

Koen Willems:

he jessie,

Veel plezier alvast met de voorbereidingen en mbt de reis zelf....probeer ons allemaal hier in NL maar zo snel mogelijk te vergeten!! (weet je zeker dat je met heel je persoontje echt weg bent, daar doe je het toch voor!!!)

Kus, koen

• 27 April 2007 - 13:11

Janine:

Heel veel plezier op je nieuwe avontuur. Geniet van alle uitdagingen en ik ga jullie website zeker in de gaten houden

Groetjes
    Janine
    Steadfast Corporation Ltd.

• 29 April 2007 - 08:51

Jeroen:

He Maori girl en Kiwi boy!

Vond het bijzonder gezellig gisteren bij het afscheidsfeestje. Ik hoop dat jullie een mooie tijd gaan beleven daar in het Nieuwe Zeeland, misschien tot ziens Down Under ;-)

Liefs
    Jeroen

• 30 April 2007 - 08:56

Pa En Ma V.m.:

He dit is heel leuk om te volgen. We zullen de komende tijd dit zeker in de gaten houden. Zie jullie binnenkort wel.

• 01 Mei 2007 - 11:47

Oscar:

nou dat gaat een geweldige ervaring worden in jullie leven ! enjoy every moment, wat zal dat een out of the comfortzone ervaringsjaar worden! Geweldig dat jullie t doen ! Oscar

• 02 Mei 2007 - 07:21

Cidny :

Ik mis jullie nu al.... Gaan jullie echt???? Ik zie of spreek je niet meer voor je het vliegtuig instapt, Dus.... probeer geen moed in te drinken want daar word je alleen maar misselijk van en bovendien doe ik dat al.

Heel veel plezier daar en we spreken elkaar enne dikke knuffel van ikke.

Supersite en reken maar dat er menig uurtje naar getuurd wordt.

Cindy, Sjaak en Leon (knuffel, knuffel)

• 05 Mei 2007 - 15:31

Pokerfaces:

Man en macht, vrouw en kracht
    (Wijze: Wuthering Heights, Kate Bush)

Ik ben een kerltien, altijd zoekend,
    Weet niet waar ik ben
    Ik had een zucht, verre velden,
    Budda en Tao
    Waar leidt de weg heen.
    Waar wil mijn geest naar toe,
    Ik twijfel maar ik sla toe
    Wordt een goeroe

Slechte dromen in de nacht,
    Waar ligt nou die beloofde oerkracht
    Ik zoek met alle man en macht,
    Man en macht, man en macht, macht

You are my Maori girl, oh ho ho ho

Ik ben een deerne, altijd bezig.
    Lichamelijke onvolkomenheden
    Dit past niet in het metrum,
    dáat maakt niet uit,
    Ik wil mezelf zijn,
    Ben een super wijf
    In m’n eigen lijf.
    Zoek een keerltien,
    Waar ik bij blijf.

Verlangens naar een held,
    Eentje die me áf en toe eens belt,
    Ik zoek met alle vrouw en kracht,
    Vrouw en kracht, vrouw en kracht, kracht

Lichaam en Geest, ontmoeten samen
    Om dan te settelen,
    Aan de mooiste kant
    Van het land.

Verdriet in ons haaaaart,
    Onze geest is helemaal verward,
    Maar we gaan je opzoeken,
    Opzoeken, opzoeken in Nieuw Zeeland!

……. yes it’s me I am Hilco,

(hoog)

• 06 Mei 2007 - 07:52

Ans En Henny:

van je vader deze site gekregen ziet er gaaf uit we zullen er vaak naar kijken en een reaktie sturen geniet van het vrije leven liefs van ons

• 07 Mei 2007 - 06:31

Joekie:

Hoi Hilco en Jessie,

Ik hoop dat de vlucht en eerste dagen goed verlopen zijn..Wens jullie heel veel plezier!Hmm,en Jessie? IK MIS JE!
    Liefs Joekie

• 07 Mei 2007 - 20:11

Desiree Wierper :

He Jessie en Hilco,
    Hoop dat de reis tot op heden goed verloopt. Leuke site die jullie in de lucht hebben gebracht, ik zal er zeker regelmatig op gaan kijken en wie weet kom ik nog wel bekende zaken tegen van 1991-1992 toen ik er zat (tjee wat gaat de tijd snel) Heb je inmiddels reactie gehad van Nancy?
    Groetjes en geniet van alles!

Desiree

• 08 Mei 2007 - 13:56

Inge Kaandorp:

Hai Hilco en Jessie,

Leuk om de site te zien, ga jullie reis en ervaringen zeker volgen. Hoop dat jullie een goede start hebben gehad en ben erg benieuwd naar jullie hopelijk positieve verhalen,

Knuffel van je nicht en natuurlijk ook van Antoine en de meisjes, doeiiii.