van het ene huisje naar het andere
Door: Jessie en Hillie
Blijf op de hoogte en volg Hilco en Jessie
07 September 2007 | Nieuw Zeeland, Christchurch
De beloofde foto's staan nu ook op internet hoor. Helaas nog niet met al onze "nieuwe" spulletjes, maar het zal ook nog wel even duren voordat we echt alles weer bij elkaar hebben. We hebben toch al een leuk blauw bankje van trademe en een lekkere luie stoel (gratis). Ook een stereo en een tv (jaha we hebben er nu ook een!) zijn al gekocht. Verder slapen we op een heeeeeeeeeeeeeeerlijk matras. Dat was ook eens tijd. :D De foto's met het rode huis erop is " ons" huis. We moeten het alleen met 8 anderen delen. :) Wij zitten links bovenin vanaf de straat gezien.
Om jullie een idee te geven van hoe het was hebben we ook nog foto's van onze Rowan toegevoegd. Die spreken voor zich ;).
Ok dat was het weer. Veel plezier met alles en tot de volgende keer!
Liefs Hilco en Jessie
07 September 2007 - 05:51
Marije:
Heej Jes en hilco!
Die kleine Rowan tussen die grote campers ... och gossie ;-) ... is wel erg grappig! Huisje ziet er leuk uit, hopelijk bevalt het goed! Het beste daar, we mailen!
Liefs, Marije -
08 September 2007 - 16:18
Ramon:
En Hilco, heb je ook al een goede chinees gevonden? ;-)
09 September 2007 - 09:51
Ans En Henny:
he, hallo, ben weer erg blij om weer wat van jullie te horen en vooral te zien, eindelijk een eigen huisje, met een eigen bed, heerlijk toch, Het ziet er leuk uit, en hoe is het met jullie werk?Hopelijk is er snel iets.Gisteren avond met je vader en moeder mosselen gegeten bij ons ,was erg gezellig. Wij hebben nu ook een klein huisje,maar het bevalt ons prima,poetsen hoeft bijna niet meer we zijn zo klaar, en ik moet zeggen dat het erg snel went, heerlijk. En het gekke is dat ik van al die luxe aparaten, die we nu niet hebben niets mis, je kunt eigenlijk met heel erg weinig uit, prima zo. Heel veel geluk in jullie nieuwe home, tot de volgende mail , doeiiiiiiii Ans en Henny -
10 September 2007 - 06:40
Eefke:
eerst even kijken of het werkt! -
10 September 2007 - 07:45
Annemarie:
Hoooi, Ziet er leuk, jullie huissie! Wij hebben op een huis geboden in Velp... Heel spannend allemaal. Horen vandaag of ze in onderhandeling gaan. AAAH, echt heel eng allemaal. Wel cool huis, moet veel aan gebeuren (heeft 40 jaar lang een vrouwtje in gewoond die nu 85 is). Moet flink gemoderniseerd worden laat maar zeggen.
Rowan valt wel op op die laatste foto, tussen alle megagrote witte campers. Wel gaaf ding lijkt me!
Ik mis jullie! Komen jullie nog een keertje deze kant op??
Liefs Annemarie -
10 September 2007 - 07:53
Eefke:
zucht, had net een heeeeeeeel lang berichtje geschreven maar dat is door deze site weet weggegooid.... blokkeren jullie mij ofzo? Mag je ook wel gewoon zeggen hoor ;-)
groetjes Eefke -
10 September 2007 - 09:50
Mark, Slavica, Lois:
Leuk hutje. Ha, ha en een TV... Huis en omgeving ziet er goed uit. Hoe zit dat in dat huis met z'n 8en? Gezamelijke dingen of is alles wel gescheiden? Lijkt er zo op van wel. Geniet van het heeeeeeeeeeeeeeerlijke matras. Nu nog een mooie job.
In het verlengde van de reactie van Ramon: Heb je al een goede chinees gevonden?
groetjes. -
10 September 2007 - 21:26
Theo En Aly.:
Hilco en Jessy
Leuk voor jullie dat je een woning hebt gevonden.We lezen in het bericht dat het goed met jullie gaat.Hopelijk gaat het zoeken naar een baan spoedig lukken.
We kijken uit naar jullie volgende bericht.
Veel geluk Theo en Aly.
11 September 2007 - 15:36
Petra:
Hoi Jessie en Hilco,
Wat een leuke verhalen weer en fijn voor jullie dat jullie een huisje hebben gevonden! Ziet er superleuk uit! Voor je het weet heb je een grote hoeveelheid spullen verzameld en dat besef je pas als je weer gaat verhuizen...
Hier alles goed. Ben net weer terug van 3 weken statistiek-cursus in Rotterdam. Heb daar in een studentenkamer in het International House gewoond. Was toch wel weer leuk hoor, zoveel gezelligheid op de gang. Alleen ben ik het stadium dat je het niet erg vindt dat er af en toe wat ongedierte door je keuken wandelt wel gepasseerd....
Binnenkort krijgen we er een nieuwe OrthoResearch onderzoeker bij. (dus als je nog een baan zoekt... ;-)) Sollicitaties komen nog, ik ben benieuwd. Verder alles z'n gangetje. Je kunt me tegenwoordig op Pubmed vinden :-D en ik heb zelfs een promotor gevonden. Progressie dus. Nu nog maar een paar artikelen schrijven... ik vermaak me zelf wel. Nepal komt ook steeds dichterbij. Nog maar 4 weekjes. Alle prikken zijn al binnen, met een niet-functionele arm voor 4 dagen tot gevolg.
Veel succes met solliciteren!
Groeten, Petra -
11 September 2007 - 19:10
Pa En Ma:
Hoi jongelui,
Hartstikke leuk huisje. Hebben jullie de logeerkamer al ingericht? Want binnenkort zullen de eersten komen en dan volgt de rest vanzelf!!! Na ons gesprek van zaterdag, wat we hartstikke leuk vonden, duurt het toch wel lang tot volgend jaar oktober.
Maar we sparen hard.:D
Veel succes met inrichten en sollicitaties. Als je hulp nodig hebt om schoon te maken bel ja maar!!!D)
Liefs pa en ma. -
16 September 2007 - 20:15
Ramon:
He huizenbezitter!!!! Hoe voelt dat nu om "zoveel" huizen te bezitten dat de zon er nooit ondergaat :D
Gr. Ramon
Ps. Wij missen jullie wel een beetje hoor... -
21 September 2007 - 12:58
Janine:
He Jessie,
Leuk om zo af en toe wat van je te lezen. Fijn om te lezen dat alles goed met jullie gaat.
Groetjes
Janine -
01 Oktober 2007 - 12:23
Cindy:
O jee, nou heb ik nog geen kaartje gestuurd naar jullie nieuwe vaste adres. Het ziet er in ieder geval super uit.
Errug leuk. Ik heb een lange mail (met foto's :D) dit keer verstuurd dus lees ze en we horen wel weer.
Leon ligt mooi even te tukken, want die is nu wel moe door al dat lopen.
Ja, ja, gaaf he, hij kan eindelijk lopen!!!
toedeloe.